Mina bästa tips för GoalGetters

goal getter

Nu är det äntligen ett nytt år och ni vet att jag är i full fart med att revidera mina mål och ta fram årets action plan för hur jag ska nå dem. Eftersom jag är en riktigt GoalGetter och älskar att samla på mig tips för hur man blir bättre och mer effektiv på att sätta och nå mål tänkte jag dela med mig av mina bästa tips för GoalGetters. Eller, helt enkelt påminna om några gamla blogginlägg som är superakutella just nu.

Tips 1: Så tar du reda på vad din dröm är

Det första steget är man ska skriva ned och sedan nå sina mål är att veta vad de är. Och det är inte alltid helt rätt! I det här inlägget tipsar jag om hur du tar reda på vad din dröm är genom att skriva berättelser.

Tips 2: Formulera dina mål på ett sätt som gör att du når dem

Det andra tipset handlar om hur man skriver och formulerar sina mål. Det är så lätt att bara skriva ”komma i form”, ”äta bättre” eller ”vara snäll mot mig själv” men inte berätta vad det faktiskt innebär. Genom att använda den här modellen för att formulera dina mål så kommer du ha lättare att nå dina drömmar.

Tips 3: Gör en action plan

Mitt tredje tips är att göra en action plan! För hur uttjatad klichén än är så är ett mål utan en plan bara en dröm. Men det är inte alltid helt lätt att veta vart man ska börja. I det här inlägget delar jag med mig av hur du gör en action plan för att nå dina mål.

Tips 4: En att-göra-lista som faktiskt gör dig produktiv

Ett sista och fjärde tips till fellow GoalGetters är att omvandla den där action planen till en att-göra-lista som faktiskt gör dig mer produktiv och ser till att du når dina mål. Att skriva en bra att-göra-lista är något av en konst och jag delar med mig av några tips som har gjort mig till ett produktivitetsproffs.

Har du några tips för hur det blir lättare att nå mål?

12 Kommentarer

 1. januari 9, 2019 / 12:36 e m

  Wow vad intressant och inspirerande 😀 <3

 2. januari 9, 2019 / 12:42 e m

  Det är såååå sant! att formulera mål som gör att man når dem!! <3 <3
  Kram

 3. januari 9, 2019 / 2:20 e m

  Åh så bra, älskar dessa tips!!

 4. januari 9, 2019 / 3:04 e m

  Sååå bra tips, tack så jättemycket för dem 😀

 5. januari 9, 2019 / 4:29 e m

  Så bra tips! 🙂

 6. januari 9, 2019 / 5:54 e m

  Tycker du fick med alla tips som man kan tänkas behöva. Mitt tips är väl att aldrig ge upp även om det känns väldigt svårt ibland 🙂

 7. januari 9, 2019 / 7:36 e m

  vilka bra tips! :d

 8. januari 9, 2019 / 8:43 e m

  Så härliga tips! 😍

 9. januari 9, 2019 / 8:44 e m

  Superbra tips! Ska ta till mig av dessa 🙂 Viktigt med små och stora mål tror jag. På kort sikt och lång sikt. Berätta om ens mål för andra så en kan få stöd kanske. Kram

 10. januari 10, 2019 / 1:49 e m

  Men JAAAAAAA! Så himla bra! Älskar sånna här inlägg! mer utav dom tack =) KRAM <3

 11. januari 13, 2019 / 3:02 e m

  Super bra tips! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.