Veckans planer v.3 2019

matchalatte
Total
0
Shares

Jag har det otroligt kämpigt rent fysiskt just nu och förra veckan blev ingen bra vecka. Hela torsdagen spenderades på akuten och resten av veckan har jag i princip inte lämnat sängen. Men någon gång kommer det bli bättre! Idag känner jag mig lite piggare och har orkat ta mig iväg till jobbet, men det blir en väldigt lugn vecka för min del med enbart jobb och återhämtning. Hur ser din vecka ut?

Måndag: jobb och läkarbesök
Tisdag: jobb och om jag orkar lite spatid
Onsdag: jobb, jobb och jobb
Torsdag: jobb och läkarbesök
Fredag: jobb och äntligen helg
Helg: fullt fokus på återhämtning

Total
0
Shares

Att planera en sommar i Sverige

Just nu sitter jag på jobbet och drömmer mig bort till sommar, semester, sol och lyxiga frukostar. En…

Comments5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like