Mina mål för september 2018

Total
0
Shares

Jag vet inte riktigt vart tiden försvann – helt plötsligt är det september! Inte mig emot, jag älskar hösten. Att kunna tända ljus i hela lägenheten, krypa upp under en filt och dricka tonvis med varm choklad. Hösten brukar också kännas som en liten nystart, det hänger kvar sen skoltiden tror jag. Och även om det inte är ett nytt skolår och en ny termin så går det att åka snålskjuts på den känslan. För mig har sommaren varit rörig med renovering, massor med resor och att ha gått tillbaka till konsultlivet. Så i september kommer jag att fokusera på att få ordning igen, både på mig själv, jobbet och lägenheten.

Mål ett: få ordning på lägenheten

Mitt första mål är egentligen ganska enkelt och handlar bara om att göra: att få ordning på lägenheten igen. Allt är bara instuvat i skåp och det är saker överallt. Jag är en sån person som varken kan fokusera eller koppla av då. Och eftersom jag jobbar hemifrån mycket så är det viktigt att jag har ordning och kan fokusera. Så i september ska det bli ordning här hemma igen! Samtidigt tänkte jag passa på att rensa ordentligt i skåpen. Även om jag är duktig på att rensa så är jag också duktig på att samla på mig saker. Speciellt i kreativa hypomanier när jag köper på mig pyssel- och konstmaterial av olika slag.

Lästips: så formulerar du mål som gör att du når dina drömmar.

Mål två: komma igång med bra vardagsrutiner igen

Mål nummer två handlar mer om att få ordning på mig själv: att komma igång med rutiner igen. När vi inte har kunnat bo hemma och sen inte har kunnat laga mat hemma har allt bara fått vara som det är. Nu är det dags att komma i ordning igen och jag ska återgå till mina vanliga rutiner. Jag har en ganska hård rytm som jag följer varje dag, den hjälper mig att hantera min bipolära sjukdom. Både för att den ger rutiner och för att den hjälper mig att hålla mina cirkadiska klockgener i schack. Men dem ska jag skriva mer om en annan gång.

Lästips: min morgonrutin för en riktigt bra start på dagen.

Mål tre: lansera mitt nya projekt

Mitt sista mål för september handlar om att lansera ett av mina nya projekt. Jag har två egna projekt som jag jobbar på för tillfället och jag ser fram emot att få dela dem med er. Ett är ett riktigt hjärteprojekt och det andra hoppas jag att flera av er kommer vilja vara delaktiga i. Där kommer jag att kombinera all min kunskap från jobbet som projektledare i mediabranschen med min kunskap om SEO, datadriven contentplanering och contentproduktion. Jag har jobbat på det ett tag och nu är det dags att få ut det!

Lästips: så skriver du en att-göra-lista som gör dig mer produktiv.

Total
0
Shares
Kantarellrisotto

Recept: kantarellrisotto med Västerbottenost

Idag är det svampens dag och här hemma firar vi med kantarellrisotto. Tyvärr är det köpt svamp, lillebror…

Comments10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like