Mina mål för oktober 2018

Total
0
Shares

Vet ni? I september har jag gjort något jag inte brukar göra. Jag har tvivlat på mig själv, mina förmågor och mina idéer och låtit tvivlet hålla mig tillbaka. Så det har inte blivit något alls av den här månden. Jag har förvisso fått skaplig ordning på lägenheten, men jag har inte orkar ta tag i vardagsrutinerna och jag har inte satt mig ned med det där projektet. Det gick helt enkelt inte så bra med mina septembermål.

MEN det är inte bara tvivlets fel. Jag har varit sjuk, haft mycket på jobbet och mått otroligt dåligt av hormonbehandlingen jag får. Se vi ger det en chans till: i oktober ska jag få ordning på mina vardagsrutiner och lansera det där projektet. Ibland behöver man en andra chans, och därför är det mina enda mål den här månaden.

Om det är något jag har lärt mig i alla fall, både i september och tidigare i livet, så är det att tvivel dödar fler drömmar än vad misslyckanden någonsin kommer att göra. Det är så många som går där ute och drömmer om saker de aldrig vågar försöka sig på. Och då får man ju varken en chans att lyckas eller misslyckas.

Vad är dina mål för oktober? Finns det något du drömmer om men inte riktigt vågar prova?

Total
0
Shares

Tre tips för att hantera en stressig period

Här kommer ett litet mobilbidshej från mitt skrivbord på Fragbitekontoret. Den här veckan blev lite stressigare än väntat:…

Comments1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like