Veckans planer – v 36 2018

Total
0
Shares

Efter en välbehövlig helg hemma är det visst måndag igen! Och jag hade förberett mig och var riktigt laddad för en ny vecka och är riktigt taggad på att komma igång med jobbet igen. Jag projektleder två väldigt roliga projekt för Fragbite, bland annat Fragleague som är en storsatsning på e-sport. Det andra är en fortsättning på webb-TV-produktionen This Is How I Found My Magic. Jag älskar att göra tv och rörligt så det ska bli superroligt! MEN så vaknade imorse och mådde helt urbota dåligt och fick stanna hemma. Sen jag hade denguefeber i december förra året har mitt immunförsvar varit i kaos och nu blev det visst dags för en till dag i sjuksängen. Jag tröstar mig själv genom att baka en pistagekaka och ligga i soffan och slötitta på Dessertmästarna.

Måndag: Det blev visst en dag i sjuksoffan. Förhoppningsvis blir i alla fall kakorna goda! Annars kanske jag får baka världens chokladigaste chokladtårta.

Tisdag: Jag hoppas verkligen att jag är tillbaka på jobbet. Oavsett blir det ett läkarbesök på eftermiddagen och kanske ett lugnt yogapass på kvällen. Det är också dagen för ungas psykiska ohälsa och jag har förberet ett långt inlägg om hur det är att leva med biolär sjukdom.

Onsdag: Är första dagen för en keramikkurs jag ska gå. Jag har känt ett stort behov av att få skapa något med händerna och koppla bort hjärnan, så tolv veckor framåt kommer jag att gå på keramik på onsdagseftermiddagarna. Det ska bli otroligt roligt och avslappnande.

Torsdag: Blir en viktig jobbdag med massa möten och en kurs i projektledning som jag ska hålla.

Helg: Till helgen åker vi troligtvis till Örebro för att hälsa på sambons familj. Jag hoppas på att kunna övertala M till att ta en tur i skogen och leta efter svamp. Jag älskar det, han är lite mer tveksam men ibland går det att övertala honom.

Vad ska ni hitta på i veckan?

Total
0
Shares
matchalatte

Matchalatte, kakor och virkningsmarathon

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Att sitta still är inte min största styrka och jag sätter gärna…

Comments4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like