Vecka 21 – 2020

Total
0
Shares

Idag kändes det riktigt härligt att vakna upp till en ny vecka. Jag är så himla peppad på att riktigt fokusera på att ge min kropp och mitt sinne en massa kärlek de närmsta tio veckorna och försöka vända en dålig trend. Jag tjuvstartade ju redan förra veckan och lyckades knåpa ihop 85 268 steg, minska mitt sockerintag rejält och nästan inte dricka någon Coca Cola alls utan bara ett glas – vilket är stor skillnad mot 1,5-2L om dagen.

Och idag är det alltså dags att “börja” på riktigt. Så dagen inleddes med en bra frukost (ingefärsshot, jordgubbar och turkisk yoghurt) och en långpromenad i skogen med Lilla O. Resten av dagen har vi myst hemma och när hon somnat ska jag få till en stund på yogamattan samt tid till att göra lite ansiktsmasker. Just långpromenad på minst 10.000 steg, ingefärsshot, bra frukost, yoga och en stunds meditation varje dag är något jag verkligen kommer att prioritera de här tio veckorna så att min kropp börjar må bra igen. Förhoppningsvis orkar jag forsätta även efter det!

Här är i alla fall veckans planer:

Måndag: långpromenad i skogen, mys hemma.

Tisdag: långpromenad till kolonilotten, så sommarblommor.

Onsdag: in till stan för att uträtta några ärenden som måste göras fysiskt, hemmaspa.

Tordsag, långpromenad till kolonilotten och förhoppningsvis kunna spendera hela dagen med att göra iordning där.

Fredag: hoppas på att få med M och Lilla O på en riktig vandringstur om bärstolen som vi beställt hinner komma.

Helg: storstäda hemma och baka inför Lilla O’s dop. Minst två långpromenader i skogen.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Älskade, superboostande kombucha

När jag bestämde mig för att det är dags att faktiskt börja ta hand om min kropp igen…

Comments8

  1. Vad mysigt och härligt med alla långpromenader, det är verkligen perfekta tiden för det just nu! Tror även denna vecka ska bli mycket finare vädermässigt än vad den förra var 😀 KRAM

  2. Det låter ju verkligen som en superbra planering!! Så härligt med långpromenader och en bra frukost är så viktigt att kika igång dagen rätt, iallafall för mig 😀 Lycka till nu, tror du kommer klara detta galant!!

  3. Härligt att läsa dina planer!
    Jag har också försökt komma igång på allvar med promenader o cykel. Brukar cykla till jobbet, 17 km enkel väg, men kyla stoppade mig förra veckan o denna veckan är jag placerad att jobba hemifrån.
    Långledigt väntar och då väntar första ultraljudet under vår IVF-behandling på fredag på kliniken i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like