Matchalatte, kakor och virkningsmarathon

matchalatte

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Att sitta still är inte min största styrka och jag sätter gärna igång en miljon projekt och mitt i dem blir jag för trött för att fortsätta. Och så blev det idag också: jag satte igång att baka mina kakor och lyckades få klart dem, men köket är kaos. Och sen har resten av dagen spenderats med Gillmore Girls, matchalatte och ett virkningsmarathon i soffan. Det är ett pågående evighetsrojekt och jag kommer bli förstummad om det blir klart någon gång. Men det är bra för att ha något att göra i soffan.

Matchalatten verkar aldrig blir urdrucken heller. Jag tycker mer om tanken att dricka matchalatte än att faktiskt dricka det. Men jag inbillar mig att det är bra och stärkande, så jag tvingar i mig hälften och hoppas på att bli frisk.

Vad har ni gjort idag?

10 Kommentarer

 1. september 3, 2018 / 5:00 e m

  Känner så igen mig i det, har svårt va still jag med 😉
  Jag har arbetstränat idag och nu blir det motion ute 🙂

  • therese
   Författare
   september 10, 2018 / 5:44 e m

   Hoppas det går bra med arbetsträningen!

 2. september 3, 2018 / 6:19 e m

  Har aldrig testat matchalatte förut faktiskt! 😮

  • therese
   Författare
   september 10, 2018 / 5:45 e m

   Det tar ett tag innan man vänjer sig vid smaken, men sen är det riktigt gott 🙂

 3. september 3, 2018 / 6:50 e m

  Krya på dig! 🙂

  • therese
   Författare
   september 10, 2018 / 5:45 e m

   Tack!

 4. september 3, 2018 / 7:41 e m

  Usch ja att vara sjuk, krya på dig!! 🙂

  • therese
   Författare
   september 10, 2018 / 5:45 e m

   Tack!

 5. september 3, 2018 / 8:19 e m

  Suttit Alldels för många timmar på ett tåg 😫 krya på dig 🤗

  • therese
   Författare
   september 10, 2018 / 5:46 e m

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.