Veckans planer v.1 2019

Total
0
Shares

Jag mår i ärlighetens namn ganska kasst rent fysisk just nu. Större delen av mina dagar går åt att sova och försöka få i mig mat, vilket är anledningen till att det varit så tyst här. Men det verkar i alla fall bli bättre och jag har fått mediciner som hjälper till. På fredag väntar mitt fjärde läkarbesök på två veckor och förhoppningsvis ser allt lite ljusare ut då. Men jag hade hoppats på att julen skulle vara lugn och skön, inte spenderas på sjukhus och i en sjuksäng 🙂

Men nu är det i alla fall ett nytt år och jag hoppas på att det kommer att bli ett riktigt bra år! 2018 var tufft och jag är minst sagt redo för ett bättre år. Och vi går ut hårt, om mindre än en vecka är det dags för Cancergalan vilket betyder att vi har fullt upp med den sista produktionen nu.

Måndag: gårdagen blev hyfsat lugn, dagen spenderades i sängen och på kvällen kom vänner över på middag.

Tisdag: återhämtning deluxe! Jag tänker spendera dagen i soffan med Bumbibjörnarna. Det är i alla fall skönt att inte vara bakfull!

Onsdag: full fart med jobb, jag jobbar som ni vet med Cancerfonden för tillfället och på måndag är det dags för Cancergalan så nu är det full fart.

Torsdag: återigen jobb, jobb och jobb. Det är roligt men otroligt tufft eftersom vårt kampanjmaterial till stor del består av personer som är svårt sjuka i cancer.

Fredag: som jag längtar efter helg redan nu! Min ena brorson fyller 8 och om jag orkar ska jag ta mig iväg till dem, men de bor tjugo mil bort och om jag fortfarande mår dåligt blir det inte så.

Helg: jag är helt inställd på att bara vila och försöka ladda upp inför en hektisk arbetsvecka.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

20 mål för hälsa, välbefinnande och relationer

Nu när det äntligen är ett nytt år sitter jag som så många andra och ser över mina…

Comments1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like