Veckans planer v.5 2019

Total
0
Shares

Och så var det visst måndag och en ny vecka igen! Jag mår äntligen lite bättre och börjar känna mig piggare, vilket var en himla tur eftersom vi har behövt fixa massor inför fotograferingen av lägenheten. Det är alltid litenervöst att ha en stylist hemma som ska säga vad som behöver ändras, men det gick bra. Hon ville mest lägga till småsaker som vi redan tänkt ordna men inte tagit tag i. Den här veckan blir en hektisk jobbvecka för min del, men det ska nog gå bra. Särskilt om jag får fortsätta bli piggare.

Måndag: jobb och läkarbesök.

Tisdag: håller piggheten i sig ska jag unna mig en spakväll på Sturebadet.

Onsdag: massa blodprover ska tas på morgonen, sen full fart med jobb. OCh ännu fler läkarbesök på eftermiddagen.

Torsdag: jobb och fotorafering av lägenheten.

Fredag: jobb på dagen och sen middag med sambons familj på kvällen.

Helg: kanske kolla på lite möbler till nya huset, annars bara återhämtning.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Tre tips för att kunna fokusera på jobbet

Nu är arbetsveckan i full gång igen och för mig innebär det att jag är tillbaka på kontoret…

Comments8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like