Skönhetsfavorit: Dermalogica Daily Microfoliant

Total
0
Shares

Jag har precis kommit hem från jobbet lite tidigt, tagit ett par bilder till bloggen och ska unna mig en kväll med hemmaspa eftersom M jobbar över. Ser fram emot att stänga in mig i badrummet med en massa tända ljus, göra ansiktsmasker och snart få känna mig som en ny människa.

Precis som med alla mina andra rutiner har mina skönhetsrutiner helt kollapsat de senaste månaderna när jag mått så dåligt men nu har jag hittat ny energi igen. Jag vet inte om det är det magiska ljuset när våren äntligen kommer eller om jag faktiskt börjar må bätrte på riktigt. Oavsett så är det riktigt skönt.

Som jag skrivit om förut är jag helt såld på Dermalogicas produkter och det är en hel drös av dem som åker fram nu när det är spadags, men om jag får välja en favorit som jag inte skulle vilja leva utan så är det Dermalogica Daily Microfoliant. Det är en väldigt mild exfoliering som används dagligen och som har gjort underverk med min hy. Inga mer pormaskar, ingen acne och en så fin lyster och jämn hudton att jag inte använder foundation till vardags, bara en ofärgad dagkräm och fuktserum. Den är dyr, men med tanke på vad den gör med min hy och alla pengar (och tid) jag sparar på smink är den helt klart värt det. Så om du inte har testat den än, gör det!

Total
0
Shares

Mina mål för mars 2019

Och helt plötsligt var det en ny månad igen! Det känns som att tiden bara springer iväg och…

Comments6

  1. Härligt att din energi är tillbaka 😀 Jag är kass på att ta hand om min hy 😏 Mycket pga att jag inte har råd med produkterna. Hoppas du hade det så skönt i badet 😘

    1. Ja, jätteskönt! 🙂 Det är verkligen tråkigt att mycket bra hudvård ska vara dyr, men en av mina absoluta budgetfavoriter som gör underverk för hyn är att blanda kaffepulver med honung eller mandelolja, använda som ansiktsskrubb och låta ligga kvar på ansiktet i tre minuter. Det exfolierar alldeles lagom och koffeinet ökar blodcirkulationen så att man får ett fantastiskt glow!

    1. Tidningen Mama har en kampanj just nu där man kan få ett set med Dermalogicaprodukter och 6nr av tidningen för 199kr. Kanske kan vara något? Jag passade på att beställa det så att jag har resestorlekar 😛 Annars går de flesta av deras produkter att köpa i resestorlek så att man inte behöver lägga lika många hundralappar på att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like