Mina mål för juni 2018

Man lhaving strawberry picnic
Total
0
Shares

Och vips så var det en ny månad igen – tiden går alldeles för snabbt! Maj har inte varit en bra månad för mig. Jag har gjort saker som gjort att jag har tappat bort mig själv ovh mått dåligt. Men för några dagar sen tog jag ett beslut som gör att jag kommer kunna komma tillbaka igen. Vad det är får ni veta om några veckor när jag kan berätta mer om det. Det har inte gått så bra med mina mål för maj heller, och det blir ju lätt så när man inte mår så bra. Men nu är det en ny månad och nya tag! I juni kommer jag att fokusera på att:

Äta massor av jordgubbar i solen tillsammans med någon jag älskar

Jag har som mål att bara omge mig med personer som ger mig energi. I maj har alldeles för mycket saker stulit onödig energi från mig och nu är det dags att komma tillbaka till sunda relationer.

Komma igång med en morgonrutin igen och skriva ned vad jag vill

Jag har helt glömt av min morgonrutin som håller mig både hälsosam och glad. Så nu ska jag komma igång med den igen och se över min lista med 100 mål så att den stämmer med vad jag faktiskt vill med mitt liv nu.

Pink notebook with ginger shot

Dricka massor av vatten

Ett av mina mål för maj var att dricka minst 1,5 liter vatten om dagen. Det gick åt skogen. Jag har druckit alldeles för mycket läsk och alldeles för lite vätska även om jag räknar in läsken. Det har gett mig dåliga kalorier med dåligt näringsvärde, huvudvärk och en trött hy.

Cykla runt till magiska platser och ha picknick i sommarvärmen

Sist men inte minst ska jag ägna juni åt att njuta. Att uppskatta allt som är bra och äta saker jag älskar. Det känns som en rimlig ribba och den här månaden blir det inga hårda mål för min del. Bara fokus på välmående och att hitta tillbaka till glada Therese. Vad kommer du att fokusera på  i juni?

Total
0
Shares
Woman in blie dress working by laptop

Tre saker jag gör varje dag för att lägga min energi på rätt saker

Ni vet att jag älskar små knep som gör mig mer produktiv, gör att mina möten blir mer…

Comments1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like