Mina mål för oktober 2019

Total
0
Shares

Oktober är en av mina absoluta favoritmånader. Jag älskar de fina, krispiga höstdagarna och att man får krypa upp under en filt i soffan och mysa. Den här hösten är såklart extra mysig eftersom jag är hemma med lilla O. Jag börjar äntligen vänja mig vid lugnet under föräldraledigheten och kommer säkert älska det lagom tills det är dags för mig att börja jobba igen i januari. Men tanken är att vi ska dela 50/50 då och att jag ska vara ledig hela sommaren så det kommer ändå bli en mjukstart. Men nu var det inte det jag skulle skriva om utan mina mål för oktober 2019.

1. Få klart pågående bokproduktioner

Jag har tre böcker som nästan är klara. En om vardagsbetraktelser ur en katts ögon, en kokbok och en bok om kampen mot ofrivillig barnlöshet. Det vore underbart om jag kunde få klart alla i oktober.

2. Ta en långpromenad varje dag

Lilla O och jag har fått in en bra vana med att ta en långpromenad varje dag, det hoppas jag att vi kommer fortsätta med hela oktober ut.

3. Fullfölja min hudvårdsrutin

I september har jag varit dålig på att ta hand om mig själv och särskilt dålig med att följa min hudvårdsrutin – det ska det bli ändring på i oktober.

Har du några mål för månaden?

Total
0
Shares

Nio månader till 30

Just nu sitter jag i vårt kök, sent på kvällen (för en småbarnsförälder) och knappar på datorn med…

Comments11

  1. Hur fantastiskt vore det inte om du blev klar nu i oktober med alla böcker, vore så intressant!! Är själv så sugen på att skriva en bok men är inte hundra på vad än 😀 Du är grym!! <3

  2. Men gud så spännande med böckerna! Låter som en dröm att skriva böcker 🙂 Alltid drömt om att skriva böcker. Håller tummarna för att du får klart allt i oktober!

  3. Tycker det är bra att sätta upp mål, så länge de är realistiska och inte utvecklas till någon slags press. Mitt mål för oktober är återuppta vattengymnastiken, när jag kommer hem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like