Nej mamma, inte tummy time!

Total
0
Shares

Idag tänkte jag mest kika in och säga hej, det är sjukstuga här hemma och har varit sen i torsdags så det finns inte så mycket energi, Men trots att vi har varit sjuka så har vi haft en riktigt mysig långhelg här hemma som tjuvstartades redan i torsdags. Jag fick en fruktansvärd migrän så M var hemma med Lilla O hela dagen medan jag försökte sova bort migränen och när den släppte framåt sen eftermiddag så tände vi ljus inne, massa masrhaller ute och välkomnade alla barn som gick bus eller godis. Jag älskade Halloween när jag var liten och hoppas att O kommer göra det när hon blev större.

Något hon i alla fall älskar redan nu är att simma, i lördags tog vi oss iväg på hennes första lektion i babysim och trivdes som fisken i vattnet. Men så trött hon var efteråt! Normalt sover hon mellan 11-14 och en kort stund innan det är middagsdags för henne vid 18 men efter simningen sov hon från 11:30-22:00 med korta, påtvingade matpauser. Det måste vara utmattande att uppleva så mycket nya saker!

Idag däremot hänger vi bara hemma, mina mediciner strular med mig mage och Lilla O har ett rinnigt öga. Jag försöker öva henne på att ligga på mage, vilket hon fullkomligt hatar. Ni som har barn – har ni några bra tips för att få bebisar att stå ut med tummy time? BVC är på mig hela tiden om att jag måste tvinga henne att ligga på mage, trots att de tycker att hon är superstark i nacken, men det är jättesvårt när hon skriker så att hon tappar andan när man försöker.

Häromdagen gick det i alla fall bra i nästan fem minuter, såpass att jag till och med hann ta kort på henne i hennes söta caridigan från Livly. Den hon har är i färgen mauve som inte säljs på Livly längre, men den går att få tag på här. De är dyra men så himla söta och vi har använt vår massor! Såpass mycket att jag beställt bunny overaller till vintern och en likadan bunny cardigan i den storleken hon troligtvis har till sommaren. Och overallerna älskar hon verkligen att mysa i när vi går på promenad! Byxorna, som också är från HM, är riktiga favoriter som tyvärr inte finns att köpa längre.

Total
0
Shares

Hur mycket kläder behöver en bebis?

När jag var gravid var det en sak jag googlade om och om igen: hur mycket kläder behöver…

Comments6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like