Ett år med Olivia

Total
0
Shares

Just nu sitter jag vid datorn och smågråter lite medan jag bläddrar igenom bilder från året som har gått: vårt första år med lilla Olivia. Idag fyller hon ett år och jag kan inte förstå att hon redan är så stor. Vår oerhört älskade och efterlängtade lilla dotter som äntligen kom efter så mycket kämpande. Även fast det varit tufft både psykiskt och fysiskt inte bara med att få barn men med alla sjukdomar som har drabbat oss det senaste året så har det varit det bästa året i mitt liv.

Olivia är en helt fantastisk liten tjej som är full med bus, skratt och envishet. Hon är verkligen anledningen till att jag finns. Min älskade lilla unge, jag är så tacksam över att få vara just din mamma.

De senaste tio veckorna har det varit ganska tyst här. Den där självkärleken som jag pratade om blev inte riktigt som jag tänkt: jag har haft ont och mått dåligt och istället för att fokusera på att ta tag i det fysiska så har jag försökt läka psykiskt och själsligt efter ett par tuffa år. Och nu, nyss fyllda 30 och med en energisk liten ettåring känner jag mig äntligen med på banan igen. Och sugen på att blogga igen! Men först ett par dagars semester till och sen ses vi äntligen här igen <3

Total
0
Shares

Ettårskalas och förskolestart

Jag är långt ifrån den enda föräldern som tycker att tiden går alldeles för fort. I tisdags fyllde…

Comments7

  1. Stort grattis till Olivia och till dig som varit mamma i ett helt år! Jobbigt att höra att du har det tufft, hoppas du får må bättre snart! 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like