En ny fas i livet

Total
0
Shares

Idag började vi skola in Olivia på förskolan och det känns verkligen som starten på en ny fas i livet. Vår lilla bebis är ingen bebis längre utan ett småbarn som klarar sig utan oss på dagarna och jag är inte längre föräldraledig på heltid. Men det känns faktiskt bra även om jag har drabbats av lite FOMO nu när hon inte ska vara med mig hela tiden!

Olivia verkar i alla fall älska förskolan, hon har röjt runt helt utan att bry sig om ifall att jag var där eller inte. I början var hon lite försiktig, här hemma är ju inte allt gjort för henne och hon får inte röja runt på samma sätt som är okej på förskolan, där faktiskt allt finns till för barnen. Men när hon förstod att hon fick leka med allt, upptäcka allt och vara överallt var det ingen hejd på henne. Och som hon älskade att ha små kompisar att leka med! Det har det ju inte blivit så mycket av på grund av pandemin och det är till stor del därför hon får börja på förskolan nu, för att få leka med andra barn.

Imorgon kommer det kännas riktigt konstigt, då ska M vara på förskolan med henne och jag jobba hemma. Det blir första gången jag är ensam hemma sen hon kom förutom en gång som M tog med henne på en promenad. Helt, helt galet!

Total
0
Shares

Inskolning och kakbak

Tänkte bara kika in och säga att inskolningen går bra. Olivia fullkomligt älskar att vara på förskolan vilket…

Comments8

  1. Så spännande med förskola men förstår att de kommer kännas annorlunda i början när hon inte alltid är med er, såå himla söt bild!😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like