Ett depressivt skov

therese molander lever med bipolär sjukdom
Total
0
Shares

Just nu har jag det lite jobbigt i min bipolära sjukdom. Det har varit en lång vinter utan mediciner och med mycket jobbigt som hänt så ganska naturligt har jag hamnat i ett depressivt skov. Än så länge väldigt hanterbart och i måndags satte mina läkare i mediciner igen, men det sliter på både kroppen och huvudet. Själva depressionen är vad den är men att sätta in mediciner ger biverkningar och insättningssymptom. Jag är väldigt trött, sover 12-14 timmar per dygn och har en fruktansvärd huvudvärk. Och lite, men hanterbar, paranoia och ångest på det.

Något som hjälper är att sysselsätta sig med projekt, så idag unnade jag mig en overlocksymaskin. Det är något jag har velat ha länge, så det var verkligen dags. De första projekten på den fick bli att sy näsdukar till M. De har varit urklippta hur länge som helst men det är väldigt jobbigt att sy rullfållar (kanten på näsduken) med en vanlig symaskin så jag har aldrig tagit dag i det. Med den nya gick det på fem minuter. Jag ser fram emot att sy mycket mer nu och i helgen ska det bli lite kjolar till min bonussysterdotter. Men först en jobbdag till, sen äntligen helg!

Total
0
Shares
Woman working in bed

Att se över statistiken

De senaste dagarna har många bloggare skrivit om att de har svårt att hitta inspiration till att skapa…

Comments1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like