Mina mål för mars 2019

Mina mål för mars 2019

Och helt plötsligt var det en ny månad igen! Det känns som att tiden bara springer iväg och jag har haft så fullt upp på jobbet att jag inte hade hunnit med särskilt mycket annat även om jag mått bra. Nu har jag i alla fall äntligen börjat återhämta mig efter den senaste inläggningen på sjukhus och håller tummarna för att mars blir en bättre månad rent hälsomässigt. Jag ser väldigt mycket fram emot den här månaden och i slutet av den har jag förhoppningsvis något väldigt roligt att berätta för er! Men fram tills dess har jag ett par mål att jobba på.

Göra en action plan för mina 100 livsmål

Som jag har berättat om tidigare har jag en lista med 100 livsmål som jag ser över varje nyår, varje kvaral och varje månad. Något som inte har blivit gjort i år är att ta fram en action plan och att-göra-lista för mina mål. Jag har mått alldeles för dåligt för att orka med det, men nu ska det äntligen bli av. Skulle ni tycka att det var roligt om jag skrev om mina mål? Hittills har jag bara delat med mig av dem för hälsa och välbefinnande.

Rensa bland våra saker

Vi flyttar ju till hus i april och även om vi får nästan dubbelt så mycket boyta så skulle jag vilja gå igenom alla våra saker innan vi flyttar så att vi inte får med massa onödigt. Det är ju inte jättelänge sen vi flyttade sist och jag är duktig på att rensa löpande, men det kan ändå behövas en rejäl genomgång. Även om man lever skapligt minimalistiskt så samlar man ju på sig en massa saker!

Äta näringsrikt och regelbundet

Eftersom jag har mått så himla dåligt de senaste månaderna har det slarvats både med att äta och att äta regelbunder. Yoghurt eller pizza är okej mat ibland, men det är inte vad min kropp förtjänar. Nu ska det bli lite av en nystart med fräsch, plantbaserad mat i massvis av olika färger. Det behöver både mitt immunförsvar och min mage. Jag har ofrivilligt gått ned 18 kilo sen julafton och även om det är ungefär så mycket jag behövt gå ned i vikt så har det skett alldeles för snabbt och på ett alldeles för dåligt sätt.

Har du några mål du fokuserar lite extra på i mars?

20 Kommentarer

 1. mars 1, 2019 / 8:14 f m

  Men åh! Så sjukt bra mål ju!! Fullkomligt älskar dina 100 livsmål, så det vore jättekul att läsa din actionplan om du har lust att dela med dig =) kram <3

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:05 e m

   Tack, och kul att höra! Ska försöka dela med mig av en del av den i veckan 🙂

 2. mars 1, 2019 / 9:05 f m

  Det där låter ju som en perfekt mars plan! Våren är verkligen städningens och rensingens bästa tid!

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:06 e m

   Verkligen!

 3. mars 1, 2019 / 10:51 f m

  Jag behöver också rensa och lycka till med dina mål! 😀 Kramis

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:06 e m

   Tack!

 4. mars 1, 2019 / 11:17 f m

  Så roligt att sätta upp mål för månaden och ska nog själv göra det! Rensa är en sak jag ska göra i alla fall och försöka fräscha upp lite hos mig 😀 Kram

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:06 e m

   Gör det, det är så mycket lättare att nå sina drömmar om man gör mål av dem!

 5. mars 1, 2019 / 12:03 e m

  Bra lista och bra mål! 🙂

  Kram

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:06 e m

   Tack!

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:07 e m

   Ja, det är verkligen en av mina fvoritsysslor!

 6. mars 1, 2019 / 6:38 e m

  Måste också ta tag i livet och göra en ordentlig rensning här hemma haha!

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:07 e m

   Så tråkigt innan man tar tag i det men så skönt efteråt!

 7. mars 1, 2019 / 8:33 e m

  Vilka härliga mål! 😍

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:07 e m

   Tack!

 8. mars 2, 2019 / 4:16 e m

  Åh älskar mål!! Vad härlig första punkten var också, målmedveten!! Haha, hoppas du får en fin mars <3

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:07 e m

   Tack!

 9. mars 2, 2019 / 9:57 e m

  Låter som riktigt bra mål för månaden 🙂 Lycka till med allt!

  • therese
   Författare
   mars 3, 2019 / 4:07 e m

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.