Längtar efter flytten

Total
0
Shares

Nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi flyttar till vårt lilla hus och jag börjar verkligen längta. Hittills har det känts lite jobbigt att vi ska lämna vår drömlägenhet i stan och flytta ut i förorten men nu börjar det släppa. Det blev lite som en chock för mig när vi verkligen gjorde slag i saken och köpte hus och sen dess har jag mest haft ångest – efter renoveringen är lägenheten verkligen precis som jag vill ha den och då är det svårt att släppa taget. Men den börjar bli för liten och vi (läs jag) vill verkligen ha en liten trädgård där jag kan grilla och odla saker.

Eftersom det börjar närma sig har vi spenderat helgen med att åka till möbelbutiker och titta på vad vi ska köpa för möbler. När boytan blir dubbelt så stor behövs det ju en del nytt – bara en sån sak som att vi kommer ha både ett vardagsrum och ett tv-rum! Vi har lite möbler kvar på vinden från vår förra lägenhet som inte riktigt har passat här men blir bra i nya huset, men vi behöver fortfarande köpa minst en ny soffa och utemöbler. Och grejjer till alla andra rum!

Nu när ångesten börjar släppa så känns det kul att få något nytt att inreda och jag vet att det kommer passa vår livssituation mycket bättre med ett hus. Det är bara en sån livsstilsförändring att byta Östermalm mot Haninge 🙂

Total
0
Shares

Veckans planer v.10 2019

Idag är jag fylld av en känsla av att äntligen är det måndag och en ny vecka –…

Comments12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like