Mandelolja – ett riktigt budgettips för torrisar

Mandelolja – ett riktigt budgettips för torrisar

Jag är en riktig torris och min hy märker direkt att det börjar bli höst och så småningom vinter. Då brukar det kännas som att jag skulle kunna smörja in mig tjugo gånger om dagen utan att det skulle hjälpa. Förutom när jag smörjer in mig med mandelolja! Det är 100% verksamma ingredienser i den eftersom det är ren olja. Förutom att den är riktigt återfuktande verkar mandelolja lugnande på huden och tar bort rodnad. Att den dessutom är doftlös är perfekt för mig som har astma och priset kan man inte klaga på: under hundralappen hos Apoteket. Jag smörjer in mig det sista jag gör INNAN jag går ur duschen och låter det torka in i 5-10 minuter innan jag torkar mig. Under tiden fönar jag håret och sen torkar jag av överskottet med en liten handduk. Det är verkligen det enda som fungerar på min hy på vintern och jag är så glad att jag har hittat det!

10 Kommentarer

 1. september 18, 2018 / 6:55 f m

  Men åh vilket bra tips! Har aldrig tidigare varit så torr som jag är nu, så jag våndas liksom över hur vintern kommer bli. Så TACK för tipset vännen <3

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:59 f m

   Mandelolja gör verkligen underverk!

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:59 f m

   🙂

 2. september 18, 2018 / 10:11 f m

  Åh, tack för tips!

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:59 f m

   Bara kul att kunna dela med sig!

 3. september 21, 2018 / 8:14 f m

  Så himla bra tips och det där måste jag testa! 😀 Kramis

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 10:00 f m

   Gör det, den är verkligen underbar!

 4. september 21, 2018 / 9:20 f m

  Åh vilket bra tips! 🙂

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 10:00 f m

   Älskar när man hittar budgetprodukter som verkligen fungerar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.