Veckans planer v.47 2018

Total
0
Shares

Jag önskar att jag hade energi till att jubla över att det är måndag, men det har jag inte, trots att jag brukar älska måndagar. I fredags kväll fick jag börja med ytterligare en ny medicin inför nästa behandlingsomgång och den har gjort mig helt utslagen. Jag är yr, mår illa och vill inte göra något annat än att sova. Vilket i stort ärvad jag gjort hela dagen idag. Sovit, lyssnat på ljudböcker och ätit popcorn. Och drömt om en tid när jag är trött för att jag har en bebis, inte för att jag tar galna mängder hormoner varje dag. Det får också sätta farten för resten av veckan, jag hoppas verkligen att yrseln lägger sig.

Måndag: spenderades som sagt med att sova och lyssna på ljudböcker

Tisdag: har ett par möten på eftermiddagem, hoppas jag orkar ta mig iväg till Sturebadet en sväng innan det.

Onsdag: äntligen tid hos min nya samtalsperson på psykiatrin, följt av terminens sista tillfälle på keramiken.

Torsdag: helt obokad dag som kommer ägnas åt jobb

Fredag: jobb, jobb och jobb – och lite fredagsbubbel på det

Helg: Vi försöker bestämma oss för om vi ska ta en staycation på ett hotell i Stockholm eller om vi ska ge oss ut i ett naturreservat. Det beror helt på hur jag mår.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Veckans planer v.48 2018

Imorse vaknade jag av att klockan ringde mycket tidigare än jag vant mig vid och funderade på vart…

Comments15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like