Full fart framåt

Full fart framåt

Plötsligt var det fredag igen och en till arbetsvecka är nästan över. För mig har det verkligen varit full fart framåt den här veckan, väldigt otajmat med att jag inte har mått så bra. Jag har fått en hormonbehandling med hormonsprutor varje dag i en månad som har ställt till det helt för mig. Jag har inte kunnat vara mig själv alls och mått så dåligt att jag trodde att jag skulle behöva läggas in ett tag. Men sen ett par dagar tillbaka är det behandlingsuppehåll ett par veckor och idag känner jag mig verkligen som mig själv igen!

Och det var vältajmat! I förmiddags hade jag ett efterlängtat och roligt möte om ett nytt projekt som lanseras den 1 november om allt går bra. Som jag längtar efter att få komma igång med det! Annars längtar jag mest efter helg nu. Att få stänga av mailen och bara vara ett par dagar. Och drömma om att känna sand mellan tårna och varmt havsvatten mot huden. Som den här bilden från förra årets resa till Koh Samui.

Vad ska du göra i helgen?

6 Kommentarer

 1. september 21, 2018 / 1:06 e m

  Låter så himla spännande med projekt verkligen! 😀

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:58 f m

   Det kommer bli hur bra som helst 😀

 2. september 21, 2018 / 2:05 e m

  Usch inget kul du inte mår bra av behandlingen 🙁

  spännande med projektet!

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:59 f m

   Nej, den är verkligen hemsk Men det är ju många behandlingar medan man gör dem, trots att man mår bättre sen 🙁

 3. september 22, 2018 / 7:29 f m

  Så spännande med nya projektet! Håller verkligen alla mina tummar och tår för att du mår bättre igen snart <33

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:59 f m

   Tack <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.