En lördag i soffan

Total
0
Shares

Jag har haft en riktigt bra start på dagen, mina mediciner har gjort att jag har fått sova ordentligt inatt så jag vaknade pigg vid sjutiden och låg och drog mig i två timmar. Sen har jag bara flyttat mig till soffan och ligger här under en filt och jobbar med bloggen. När jag skrev gårdagens inlägg så insåg jag hur mycket jag har saknat att jobba aktivt med mitt eget content, så nu sitter jag och ser över min redaktionella plan för mars och skapar innehåll för månaden som kommer. Något som gör det extra roligt är att jag har en fantastisk nyhet att dela med mig av om ett par veckor och det är ju alltid roligt när man får skapa positivt content!

Något annat som är positivt är att min aptit äntligen har kommit tillbaka igen! Jag har mått så dåligt sen i julas att jag knappt har kunnat äta och vågen visar på -18 kilo sen då. Det är alldeles för mycket alldeles för snabbt och för mig som ätande anorektiker så är det lätt att få dumma tankar igen. “Bara ett kilo till gör ju ingenting, en dag till utan mat gör ingen skada.” Fruktansvärt dumma tankar som gör det lätt att bli sjuk igen och det är det sista jag vill. Mitt liv har aldrig varit så dåligt som de tio åren jag kämpade med anorexia och jag vill aldrig någonsin hamna där igen. Men nu är alltså aptiten tillbaka och jag ser fram emot att laga något riktigt gott att äta ikväll!

Total
0
Shares

Dags att beställa möbler

Idag var ju tanken att jag skulle åka ut på en visning av ett likadant radhus som det…

Comments8

  1. Vad härligt att aptiten är tillbaka igen! Och skönt att ha jobbat med content för månaden. Jag har också jobbat med det idag och det känns bra! Kram

  2. Finaste finaste du! Gör mig så glad att höra att det var en sån skön morgon! Men lite orolig blir man såklart över det andra. Så glad dock att du verkar ha kontroll på läget, så ät något riktigt gott för mig ikväll =) KRAM hjärtat <3

    1. Det är jag också glad över, och att jag får bra stöd från mitt vårdteam. Utan dem hade det aldrig gått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like