Lussebullar och växthusbesök

Total
0
Shares

Tänkte mest kika in och säga hej såhär på söndagskvällen. Vi har haft en väldigt lugn helg, försöka smälta allt och bara vara. Bakat lussebullar, ätit risotto med tryffelost och promenerat ut till Bergianska Trädgården. Det är ett par kilometer dit hemifrån oss och vi brukar promenera längs vattnet och ta en fika när vi kommer fram, men hittills har vi bara gjort det på sommaren. Idag var det minst sagt grått, så för första gången gick vi in i växthuset. Och det kan jag verkligen rekommendera! Varmt och skönt och dessutom fyllt med växtlampor som blev som en ljusterapi. Precis vad man behöver en grådaskig novemberdag!

Vad har ni gjort i helgen?

Total
0
Shares

Veckans planer v.47 2018

Jag önskar att jag hade energi till att jubla över att det är måndag, men det har jag…

Comments21

  1. I fredags festade jag, igår umgicks jag med en nära vän och min bror, idag kom sonen hem från sin pappa samt vi har haft en av mina killkompisar på besök 🙂

  2. Så fina lussekatter! Tycker alltid mina kladdar ihop sig o blir fula 😁 Va mysigt med växthus. Alltid velat ha ett i framtiden där en kan sitta o fika/äta 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like