Kraften i att bestämma sig

Total
0
Shares

Vet ni? Efter mitt inlägg igår har det verkligen lossnat. När jag väl bestämde mig på riktigt för att ta tag i böckerna så fullkomligt vällde det ut ord ur mig. Det känns superbra och snart är jag nog redo att få den första korrläst. Och när det kommer till kattens bok så har jag mail från 20 olika illustratörer att gå igenom! Det finns verkligen en enorm, inneboende kraft i att bestämma sig, skriva ned eller säga det högt och bara börja göra.

Jag tror att en stor anledning till att det gått så segt för mig de senaste månaderna är att jag tappat mina rutiner under föräldraledigheten. Jag brukar ju jobba väldigt hårt målstyrt och göra action-plans för mina mål, det är nog dags att ta tag i det igen.

Men det får bli imorgon, nu är det dags att gå och hämta Olivia från föris och sen ska vi ha en riktigt mysig dag här hemma. Jag funderar lite på om hon ska få prova varm choklad för första gången. Regnet vräker ned och det vore ju lite myisgt… eller så kör vi på vår favorit: varm äppelmust.

Total
0
Shares

Projekt “minikontor” är påbörjat

Äntligen är projektet med en andra arbetsplats här hemma påbörjat! Som jag skrev för några veckor sen är…

Comments8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like