Projekt “minikontor” är påbörjat

Projekt “minikontor” är påbörjat

Äntligen är projektet med en andra arbetsplats här hemma påbörjat! Som jag skrev för några veckor sen är det lite klurigt rent logistiskt nu när vi båda jobbar hemifrån och vi är i stort behov av en andra arbetsplats. Det fungerar skapligt men inte optimalt att jobba vid köksön eller matbordet men ska vi jobba hemifrån året ut båda två behövs verkligen en till arbetsplats där allt man behöver finns och man kan sitta ordentligt.

Efter lite funderande fram och tillbaka på om vi ska ställa ett skrivbord i vardagsrummet, göra om tv-rummet eller bara stå ut med att ha en skärm på matbordet så har vi bestämt oss för att göra ett litet krypin under trappen. Det ser inte mycket ut för världen nu när jag bara ställt in ett sideboard men det kommer nog att bli superbra!

Tanken är att platsbygga både skrivbord, väggförvaring och annan förvaring här inne. Jag har ganska mycket maskiner i form av 3D-skrivare, symaskiner, vanliga skrivare och skärmaskiner som det vore skönt att få in här. Både så att jag inte behöver störa M när han sitter och jobbar på dagarna och för att kunna använda dem när vi har gäster. Idag blir det lite småstörigt för gästerna eftersom allt sånt står i gästrummet/kontoret. Och skönt att bara kunna stänga en dörr om allt sånt och ändå ha tillgång till alla rum!

Tänkte att jag ska dela med mig av bilder när det är klart, kanske tom göra en vlogg om det hela?

6 Kommentarer

 1. september 13, 2020 / 8:33 e m

  Men sååå mysigt! Känns som det kommer bli jättefint 🙂

 2. september 14, 2020 / 5:47 f m

  Åh det ser ju ut att bli toppen! 💕

 3. september 14, 2020 / 9:57 e m

  Hade vi kunnat hade jag också byggt något sånt nu när det blir så mycket hemmaplugg! Viktigt att ha ett ställe dedikerat till jobbet/studierna för att det ska funka tror jag!

 4. september 15, 2020 / 6:48 e m

  låter fint, vad kul! 🙂

 5. september 16, 2020 / 7:01 f m

  Men så mysigt 😀

 6. september 19, 2020 / 3:25 e m

  Ja detta skulle ju vara superkul att få se en vlogg om 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.