Istället för t-shirt och jeans: den mesta använda outfiten i min capsule wardrobe

Woman in white bliuse and pink skirt

Jag kör ju som ni vet på en capsule wardrobe, om ni inte vet vad en capsule wardrobe kan ni läsa om det här. Trots att man bara har 35 plagg i garderoben – inklusive skor – känns det som att jag aldrig har haft lika mycket outfits att välja emellan. Och jag har aldrig känt mig lika fin! Eftersom allt matchar är det superenkelt att välja något att ha på sig på morgonen och jag hamnar aldrig i jeans- och tshirtträsket länge. Istället har den här blusen från MQ och kjolen från Lindex blivit den mesta använda outfiten i min capsule wardrobe. De är fin, bekväm och lika enkel att slänga på sig som jeans och t-shirt. Och jag får alltid komplimanger för den – igår blev jag stoppad av två främlingar som ville säga att de älskade den!

2 Kommentarer

 1. maj 6, 2018 / 9:58 f m

  Önskar att vi fått se mer bilder för fan vilken snygg outfit 😀

  • therese
   Författare
   maj 6, 2018 / 3:46 e m

   Tack! Vet inte riktigt vad som hände med bilderna jag la in, de försvann i uppladdningen men nu är de där igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.