TBT: världens bästa lobster rolls finns i Brooklyn

Total
0
Shares

Jag tror att det finns två typer av människor: de som älskar New York och de som bara tycker att det är en helt okej stad. Jag tillhör den senare gruppen. New York är absolut en otroligt häftig stad som man borde åka till en gång i sitt liv. Men jag har ingen brinnande längtan för att åka tillbaka, det är Paris som är min kärlek.

Men, jag har ändå varit i New York två gånger och som en riktig foodie så finns det en sak jag älskar med staden: MATEN. Det finns så mycket god mat överallt! Och bäst av allt, förutom pannkakor, är nog ändå lobster rolls. Och det allra bästa hittar man på Luke’s Lobster i Brooklyn Bridge Park. Luke’s Lobster är en kedja med magiska lobster rolls som finns lite överallt, men all mat blir ju godare med en underbar utsikt. Och att sitta precis under Brooklyn Bridge är ju inte helt fel 🙂 För dem som vill mumsa i sig smarrig hummur med utsikt över Manhattans skyline och Central Park finns det ett Lukes Lobster i Plaza Food Hall också. Perfekt för att få med sig matsäck upp på Top of the rock eller till Central Park.

Total
0
Shares

Veckans planer – V 41 2018

Igår kväll när jag skulle springa till affären och höll på att frysa ihjäl insåg jag att nu…

Comments12

  1. Men åh! Minns ju att du tipsade om dom innan jag åkte dit, men det blev tyvärr aldrig av. Men vet du vad? det betyder ju bara att jag en anledning till att åka tillbaka 😉 Kram <3

    1. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen att jag inte är det – just nu känns det mest skönt att inte hela tiden längta efter att få flyga över atlanten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like