A Pop Of Color

A Pop Of Color

Ni som följer Säker Stil på olika sätt har garanterat inte undgått att det är en #SäkerStiChallange i februari med syfte att aktivera sin garderob och utmana sig själv att använda det man har. Jag har ett nyfunnet intresse för kläder (har aldrig riktigt tyckt att det varit roligt) och har tänkt försöka hänga på så många utmaningar som möjligt. Inte för att jag är dålig på att använda min garderob – sen jag började med capsule wardrobe för två år sen är jag väldigt bra på det – utan för att det är roligt att utmanas och tänka lite nytt.

Dagens tema var “låt en färg poppa” vilket är lite svårt för mig som har en gardrob bestående av svart, marinblått, ljusblått, beige och vitt. Det finns nog någon färgad klänning och ett par kjolar men inget som riktigt poppar ut. Så lösningen fick bli ett av mina favorittrick när allt känns tråkigt och som att något behöver piggas upp: rött läppstift. Eller färgat läppstift för den delen. Jag är smått galen i läppstift och har alldeles för många, men de används ofta.

Just det här är YSL Rouge Pur Couture nr 01 “Le Rouge” som är min absoluta favorit när det kommer till röda nyanser. Läppstiftet i sig är riktigt bra: krämigt och mycket pigment som håller hela dagen. Jag har det i flera olika färger och har nästan helt sluta köpa andra läppstift för att jag tycker att det är så bra.

3 Kommentarer

  1. februari 4, 2020 / 10:03 e m

    Men gud vilken kul utmaning!!! Jag pluggar hemifrån så inte så många som ser mig under dagarna tyvärr, men ska ändå försöka utmana mig denna månaden!! Stor kram fina fina du ❤️

  2. februari 5, 2020 / 7:04 f m

    Vilken rolig challange och så fin du är! 😍

  3. februari 5, 2020 / 10:29 f m

    Vad roligt! Hoppas du delar med dig mer av vad du gör med utmaningarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.