Hemmajobb och lavendel

Total
0
Shares

Jag är så otroligt tacksam för att mitt jobb gör det möjligt att jobba hemifrån. Imorse när jag vaknade gjorde foglossningen så ont att jag knappt kunde ta mig ur sängen, att ta sig till jobbet hade varit rent omöjligt. Så istället har jag suttit i solen på baksidan och jobbat. Nu börjar foglossningen släppa lite så jag har passat på att plantera lavendel under en kafferast och ska snart försöka få i mig lite lunch. Och läsa på vad det är som går fel med mina kålsådder, de bara dör och dör och dör, vilket är så synd för vi äter mycket kål och dessutom blir det så vackra plantor. Men mina pumpor växer i alla fall så att det knakar, så något kanske vi kommer kunna skörda i höst.

Annars börjar trädgården ta mer och mer form här hemma. Vår lilla krukodling med kryddor växer och vi jagar matmöbler till framsidan för fullt. Jag är lite sugen på att komplettera baksidan med två solsängar också, men på det stället de får plats försvinner solen redan vid lunch så det känns lite onödigt. Om man inte ställer ut dem på gräsmattan såklart.

Total
0
Shares

Recept: Mango- & passionscurd

Jag har alltid älskat att baka och tog till och med ledigt ett år för att gå en…

Comments7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like