Hemmajobb och lavendel

Hemmajobb och lavendel

Jag är så otroligt tacksam för att mitt jobb gör det möjligt att jobba hemifrån. Imorse när jag vaknade gjorde foglossningen så ont att jag knappt kunde ta mig ur sängen, att ta sig till jobbet hade varit rent omöjligt. Så istället har jag suttit i solen på baksidan och jobbat. Nu börjar foglossningen släppa lite så jag har passat på att plantera lavendel under en kafferast och ska snart försöka få i mig lite lunch. Och läsa på vad det är som går fel med mina kålsådder, de bara dör och dör och dör, vilket är så synd för vi äter mycket kål och dessutom blir det så vackra plantor. Men mina pumpor växer i alla fall så att det knakar, så något kanske vi kommer kunna skörda i höst.

Annars börjar trädgården ta mer och mer form här hemma. Vår lilla krukodling med kryddor växer och vi jagar matmöbler till framsidan för fullt. Jag är lite sugen på att komplettera baksidan med två solsängar också, men på det stället de får plats försvinner solen redan vid lunch så det känns lite onödigt. Om man inte ställer ut dem på gräsmattan såklart.

7 Kommentarer

 1. maj 28, 2019 / 10:58 f m

  Vad skönt att du jobbar hemifrån och det underlättar en hel del. Jag pendlade i flera mil under mina graviditeter och det var verkligen jobbigt. Kramis

 2. maj 28, 2019 / 5:37 e m

  Himla skönt att kunna jobba hemifrån och att du gillar det! Spännande att det går framåt med trädgården, så kul att pyssla om den 😀

 3. maj 29, 2019 / 5:55 f m

  Men alltså åh! Jag är verkligen så genuint glad för eran skull hjärtat och att ni har flyttat till det här magiska stället ju! Kram finaste <3

 4. maj 29, 2019 / 3:13 e m

  Så skönt att ha möjlighet att jobba hemifrån! 😀 Kram

 5. maj 29, 2019 / 8:00 e m

  Men så fint!! Härliga bilder och så bra att du kan jobba hemifrån 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.