Hela trädgården ska blomma

Total
0
Shares

Igår var en helt fantastisk dag. Jag kunde kompa ut tidigt och var hemma strax innan klockan tre och det var en helt fantasitsk eftermiddag, en sån som påminde mig om varför vi flyttade till hus. Solen sken, fåglarna kvittrade och gräsmattan var full av lekande barn som skrattade. En riktig radhusidyll!

Så katterna och jag gjorde det enda man borde göra en sån dag: åt mellanmål i solen och ägnade resten av eftermiddagen och kvällen åt trädgårdsfix och plantering. Eftersom all min försådd dog när vi var i Köpenhamn hade jag köpt nya blomfröer till våra pallkragar på baksidan där det ska få växa snittblommor. Jag passade också på att gräva upp alla lökar till pärlhyacinterna, jag vill inte ha dem där den förra ägaren hade planterat dem. Så lökarna har fått flytta till förrådet och blommorna till köksön.

Nu längtar jag bara tills juli när alla snittblommor och dahlior blommar…

PS. Jag har skapat en sida där jag skrivit ned alla växter vi har och vilka frön vi har sått. Den finns här om någon är intresserad.

Total
0
Shares

Min graviditet v27 (26+0-26+6)

Idag har varit en hektisk dag på jobbet så veckans uppdatering om graviditeten får komma nu på kvällen…

Comments11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like