Hela trädgården ska blomma

Hela trädgården ska blomma

Igår var en helt fantastisk dag. Jag kunde kompa ut tidigt och var hemma strax innan klockan tre och det var en helt fantasitsk eftermiddag, en sån som påminde mig om varför vi flyttade till hus. Solen sken, fåglarna kvittrade och gräsmattan var full av lekande barn som skrattade. En riktig radhusidyll!

Så katterna och jag gjorde det enda man borde göra en sån dag: åt mellanmål i solen och ägnade resten av eftermiddagen och kvällen åt trädgårdsfix och plantering. Eftersom all min försådd dog när vi var i Köpenhamn hade jag köpt nya blomfröer till våra pallkragar på baksidan där det ska få växa snittblommor. Jag passade också på att gräva upp alla lökar till pärlhyacinterna, jag vill inte ha dem där den förra ägaren hade planterat dem. Så lökarna har fått flytta till förrådet och blommorna till köksön.

Nu längtar jag bara tills juli när alla snittblommor och dahlior blommar…

PS. Jag har skapat en sida där jag skrivit ned alla växter vi har och vilka frön vi har sått. Den finns här om någon är intresserad.

11 Kommentarer

 1. maj 21, 2019 / 9:38 f m

  Men ååååh vad mysigt!! Vill också ha en trädgård jag kan plantera och greja i! Blir kul att se resultatet sen 🙂 <3

 2. maj 21, 2019 / 12:42 e m

  Åh vad härligt och jag saknar verkligen att ha en egen trädgård! 😀 Kramis

 3. maj 21, 2019 / 7:54 e m

  Så mysigt, och så fina bilder! 😀

 4. maj 21, 2019 / 11:17 e m

  Mysigt att fixa med 😀

 5. maj 22, 2019 / 6:45 f m

  Men alltså wow! Det kommer verkligen bli helt otroligt ju!! =) Kram finaste <3

 6. maj 22, 2019 / 8:08 f m

  Vad härligt och det kommer ju bli så himla fint när allt blommar ut 🙂

 7. maj 22, 2019 / 10:54 f m

  Åååh men vad härligt! Önskar jag också hade en trädgård att pyssla i, det är ju så mysigt 😀

 8. maj 22, 2019 / 12:58 e m

  Så himla härliga bilder och det är underbart att se saker och ting växa och bli grönt nu! 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.