A new shade of grey

Total
0
Shares

Den här bilden las upp på min instastory i helgen när jag provmålade för fullt här hemma. Hela huset är vitt med svaga inslag av ljusgrönt och även om det är väldigt ljust och fräscht så är det inte vår stil, så nu ska det målas om. Min lillebror som är målare kommer hit idag och sätter fart med att måla hela huset förutom sovrummen. Lillans rum och gästrummet är vi nöjda med så där ska inget göras. Vårt sovrum har en fondvägg med zebramönster som vi inte alls gillar men vi har inte bestämt oss för vad vi ska ha där än. Jag vill ha en tapet från William Morris men M är lite tveksam…

Så vad blir det i resten av huset? Den ljusgrå nyansen! Det är halvöppen planlösning på undervåningen och från trappen mot tv-rummet på ovanvåningen så det blir samma överallt. Är så nyfiken på att komma hem från jobbet och se hur det blir! Om ni också är det så kika in min på instastory runt 18 så lägger jag upp en bild där 🙂

Total
0
Shares

Kejsarsnitt eller inte?

Jag tycker att tiden bara springer iväg och idag är det redan v24+5, vilket innebar att läkaren ville…

Comments12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like