Recept : Grapefruit smoothie bowl

Recept : Grapefruit smoothie bowl

Jag äter väldigt sällan frukost, vilket beror på att jag kör med periodisk fasta och bara äter 8 timmar om dagen. Det har gjort att jag är piggare och min mage fungerar bättre, men det var inte vad det här blogginlägget skulle handla om. Utan dagens frukoskt: en smoothie bowl med grapefrukt. På helgerna unnar jag mig nämligen frukost och ser till att äta något riktigt gott och idag fick det bli en sån här. Det är min absoluta favoritsmoothie just nu och den är så otroligt somrigt fräsch och god! Om man vill göra den lite matigare går det bra att ha i havregryn eller yoghurt, men jag gillar den precis såhär.

De är superenkla och supersnabba att göra med bara två ingredienser + topping.

Recept: grapefruit smoothie bowl

Ingredienser, 2 portioner
  • 1 grapefrukt
  • 1 banan
Gör så här:
  1. Dela grapefrukten på två och gröp ur innehållet i en skål.
  2. Lägg i en banan och kör slätt med mixer eller stavmixer.
  3. Häll upp i grapefrukthalvorna eller i en skål.
  4. Toppa med valfri topping.
  5. Njut!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *