Recept : Grapefruit smoothie bowl

Grapefruit Smoothie Bowl
Total
0
Shares

Jag äter väldigt sällan frukost, vilket beror på att jag kör med periodisk fasta och bara äter 8 timmar om dagen. Det har gjort att jag är piggare och min mage fungerar bättre, men det var inte vad det här blogginlägget skulle handla om. Utan dagens frukoskt: en smoothie bowl med grapefrukt. På helgerna unnar jag mig nämligen frukost och ser till att äta något riktigt gott och idag fick det bli en sån här. Det är min absoluta favoritsmoothie just nu och den är så otroligt somrigt fräsch och god! Om man vill göra den lite matigare går det bra att ha i havregryn eller yoghurt, men jag gillar den precis såhär. En annan frukostfavorit är den här smoothien som smakar som milkshake, trots att den är supernyttig, antiinflammatorisk och en riktig boost för tarmfloran och immunförsvaret.

De är superenkla och supersnabba att göra med bara två ingredienser + topping.

Fikatips: världens chokladigaste chokladtårta.

Recept: grapefruit smoothie bowl

Ingredienser, 2 portioner
  • 1 grapefrukt
  • 1 banan
Gör så här:
  1. Dela grapefrukten på två och gröp ur innehållet i en skål.
  2. Lägg i en banan och kör slätt med mixer eller stavmixer.
  3. Häll upp i grapefrukthalvorna eller i en skål.
  4. Toppa med valfri topping.
  5. Njut!

Middagstips: kantarellrisotto med Västerbottenost.

Total
0
Shares

Nytt i garderoben från Hobbs

Jag har haft en riktigt tuff vecka och för att pigga upp mitt mig har vi njutit så…

Comments2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like