Nytt i garderoben från Hobbs

Nytt i garderoben från Hobbs

Jag har haft en riktigt tuff vecka och för att pigga upp mitt mig har vi njutit så mycket vi bara kan i helgen. Först afternoon tea på Diplomat igår och idag tog i först en promenad till Bergianska trädgården och sen middag på vår favoritrestaurang Kagges. Bergianska är en botanisk trädgård mitt emot Naturhistoriska riksmuséet. Man kan antingen ta sig dit med tunnelbana till Universitetet, eller så gör man som vi och går längs strandpromenaden i Kräftriket. Vi har turen att bo precis vid KTH och då ligger det runt höret. Enligt mig är Bergianska minst lika mysigt som Rosendals trädgård på Djurgården, men med mycket mindre folk.

För att fira lite extra ikväll fick det bli en ny klänning från mitt favoritmärke Hobbs. De gör klassiska brittiska klänningar med otroligt bra passform och i fina material. De kostar en del, mellan 1500-2500kr, men håller i en evighet. Just den här blev ett perfekt tillskott i min sommargarderob, speciellt nu när vi åker till Cannes i två veckor.

3 Kommentarer

 1. juni 14, 2018 / 10:46 f m

  Men ååh, vilken fin klänning!

  • therese
   Författare
   juni 21, 2018 / 7:32 f m

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.