Veckans planer – V 37 2018

blå hortensia
Total
0
Shares

Vilken rysare det var igår och fortfarande är! Jag tror inte att jag har berättat att jag har varit politiskt aktiv sen jag var 15, även om jag har en liten paus just nu, så valkvällar är alltid speciella för mig. Trots att jag är orolig för hur regeringsbildningen kommer att bli och den stormiga mandatperiod vi har framför oss är jag glad att det har gått bra för mitt parti. KD har ökat med 50% i riksdagen, över 100% i Stockholm stad och 33% i Stockholms landsting. Det är riktigt bra jobbat och jag är så stolt över alla mina partikollegor! På tal om politik – skulle ni vilja läsa mer om sånt här? Då tänker jag kanske inlägg om varför jag är kristdemokrat och hur partiet egentligen står i vissa frågor, Oavsett hur det kommer gå står fortsatt valbevakning högt på min lista den här veckan, annars är det fokus på jobb.

Måndag: Veckostart betyder alltid massor av möten. Efter jobbet ska jag försöka få ordning på vår lilla kontorshörna hemma.

Tisdag: Är också en tung mötesdag med uppstart för ett nytt projekt och läkartider på eftermiddagen. Väntar på provsvar som jag är lite nervös över,

Onsdag: Den stora händelsen kommer att bli att utlandsrösterna räknas! Och så är det äntligen dags för en till eftermiddag på keramikkursen.

Torsdag: Jag behöver komma ikapp med min bokföring. Det får helt enkelt bli så att jag tvingar mig till det på torsdag.

Fredag: Jag kommer nog spendera kvällen i köket med att förbereda helgens stora händelse…

Helg: …brunch hemma hos oss! Det är internationella brunchdagen vilket ska firas med pompa och ståt. Svärmor fyller år också och kommer till Stockholm för att bli firad.

Vad ska ni göra i veckan?

Total
0
Shares

Morgonlycka är att ha en espressomaskin

Jag ska erkänna att jag fortfarande inte har kommit ur mitt semestermode riktigt, och har fortsatt sova till…

Comments6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like