Affiliatelänkar och reklampolicy

På theresemolander.se förekommer ibland affiliatelänkar i inlägg där jag tipsar om produkter jag tycker om. I de fallen märks inläggen ut med texten “Inlägget är reklam för X och innehåller affiliatelänkar”. Jag får inte betalt för att skriva inlägget men tjänar en procent av köpkostnaden om du skulle klicka på länken och köpa produkten inom ett visst antal dagar. För mig som bloggare är det en möjlighet att få en liten inkomst för ett inlägg jag med all sannolikhet skulle skriva ändå.

Jag kommer aldrig att skriva inlägg om produkter eller tjänster som jag inte använder eller tycker om personligen och som inte passar in bland sidans redaktionella innehåll. Du som läsare kan alltså vara helt säker på att rekommendationen är ärlig och att det är en produkt som jag tycker om.