Om mig

Den 28 januari 2015 vändes mitt liv upp och ned: jag diagnostiserades med bipolär sjukdom typ II. Jag bestämde mig tidigt för att vara öppen med min sjukdom och skrev ett blogginlägg som lästes av närmre en miljon unika läsare på en vecka samtidigt som mer och mer media hörde av sig. Det blev ett genomslag och en chock som jag inte hade räknat med. Två år senare har chocken lagt sig och jag har lärt mig mer både om mig själv och min sjukdom.

Idag arbetar jag heltid med mitt eget företag och lägger mycket tid på att vara en positiv förebild för unga som lever med psykisk ohälsa. Alldeles för många lever i tron att man inte kan ha ett normalt liv om man är psyisk sjuk, medan jag vet att det inte bara går att leva ett normalt liv – man kan leva sitt drömliv inte bara trots sin sjukdom utan tack vare den.

Då och då håller jag föreläsningar hos företag om de vinster som går att göra om man ger rätt stöd till anställda som har olika funktionsvariationer. Alla intäkter från föreläsningarna går oavkortat till mitt arbete med barn och ungdomar som lever med dolda funktionsvariationer.

Vill du boka en föreläsning kan du maila till  molander.therese@gmail.com