En väldigt bra dag

Total
0
Shares

Jag är tokförkyld (igen!) så det har varit väldigt tyst här i veckan. Jag hoppas att må bättre snart och orka blogga lite igen. Idag har i alla fall varit en väldigt bra dag och vi är överlyckliga: vi var hos läkaren tidigare idag och alla tester ser äntligen ut som de ska. Så snart är det dags för nästa steg i vår kamp för att bli föräldrar. Jag längtar verkligen och för första gången på länge känns det som att jag har hopp igen.

Total
0
Shares
therese molander lever med bipolär sjukdom

KAMPEN MOT OFRIVILLIG BARNLÖSHET DEL 2: PCOS-diagnos

Jag har många bekanta som har haft svårt att bli gravida och har därför aldrig tänkt att det…

Comments5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like