Veckans planer v.48 2018

Veckans planer v.48 2018

Imorse vaknade jag av att klockan ringde mycket tidigare än jag vant mig vid och funderade på vart förra veckan tog vägen. Dagarna bara rann iväg i en dimma av yrsel, sömn och jobb. Det blev en ren helvetesvecka med medicinerna och jag låg mest i soffan med en katt på magen och skötte jobbet hemifrån. Sen vaknade jag i fredags och mådde bra.

Helt plötsligt hade min kropp vant sig vid de enorma mängderna hormoner och livet fungerar som det ska igen. Så den här veckan gör jag ett nytt försök på livet! När jag skriver det här kan jag med glädje konstatera att jag inte mått dåligt på hela förmiddagen och är tillbaka till kontoret. Ni anar inte hur skönt det känns! Framför allt med tanke på att det inte kommer bli några ändringar i behandlingen på ett par månader. Äntligen, äntligen, äntligen får jag må helt bra igen.

Måndag: läkarbesök, jobbmöten och förhoppningsvis en kväll på Sturebadet.

Tisdag: vi ska få lägenheten värderad, så det blir jobb hemifrån hela dagen.

Onsdag: första vecka på länge där jag inte får ägna dagen åt keramik! Ska försöka råda bot på tomheten med något annat kreativt.

Torsdag: dags att ta tag i månadens bokföring och fakturering.

Fredag: funderar på att unna mig en lång spadag med massage.

Helg: jag ska släpa iväg M på bio. Förhoppningsvis har jag även tillräckligt med energi för att laga en riktigt brakmiddag hemma. Det var länge sen.

Vad ska du göra i veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.