Veckans planer v.10 2019

Total
0
Shares

Idag är jag fylld av en känsla av att äntligen är det måndag och en ny vecka – en känsla jag alltid hade förut men som varit borta ett tag. Jag mår myket bättre rent fysiskt och känner mig laddad för en ny vecka. Allra gladast är jag över att mina älskade katter förhoppningsvis får komma hem i veckan. De har bott hos min lillebror medan vi har haft visningar osv. När man är van att ha två keliga pälsbollar hemma blir det väldigt tyst och tomt när de är borta i över en månad! Annars ser veckan ut såhär:

Måndag: hela förmiddagen spenderas på sjukhuset, sen blir det direkt till jobbet för att skriva månadsrapport för en av de kunder jag jobbar med, nämligen Cancerfonden. Jag arbetar med deras content i sociala medier och de blev nyss utsedda till bäst på Instagram och tredje bäst på Facebook av tidningen Resumé, vilket såklart var väldigt roligt.

Tisdag: en lugn dag på jobbet och förhoppningsvis ett litet spabesök på eftermiddagen. Måste passa på medan jag fortfarande har gymkort på Sturebadet.

Onsdag: ska ge mig själv tid till att kicka igång ett nytt projekt.

Torsdag: har skrivit läkarbesök i kalendern, men kan inte komma ihåg för vad. Så det ska bli spännande att se om det dyker upp något påminnelse-SMS eller inte.

Fredag: funderar på att släpa ut M på middag någonstans. Jag har inte kunnat äta ordentligt på flera veckor men nu är jag konstant hungrig istället, så det vore roligt med något gott!

Helg: förhoppningsvis kommer mina älskade katter hem! Det betyder också ett mycket sannolikt besök från mina syskonbarn som troligtvis vill gå på Junibacken då. Annars är favoriten Skansen, men de har nog fortfarande stängt? Funderar också på att åka ut till Haninge och gå på visning, ett av grannhusen ska säljas och är identiskt med vårt så det vore kul att få titta. Det är konstigt det där, att man kan kolla på småköp hur många gånger som helst innan man bestämmer sig men det dyraste man köper i sitt liv har man en halvtimmes visning på sig.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Tre tips för att förbereda ett viktigt möte

I mitt jobb har jag en hel del möten av olika karaktär. Många av dem är viktiga och…

Comments20

  1. Men åh! Det gör mig verkligen SÅ glad att höra att du mår bättre vännen och att du är tillbaka till att vara taggad! Hoppas du får en underbar vecka (för det är du verkligen värd)!!! Kram <3

  2. Låter som en spännande vecka för dig. Hoppas du får en sms-påminnelse om torsdagen 🙂 kolla annars via 1177, där brukar man med kunna se bokade tider 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like