Ton i Ton

Ton i Ton

Dag tre på #säkerstilchallange fortsätter med tema “ton i ton” och jag kör på min nya favoritfärg: beige. När jag insåg att jag börjat tycka att kläder är roligt så gjorde jag en analys (så yrkesskadad) på de influencers jag gillar bäst och de bilder jag sparat och insåg att nästan alla klär sig i ljusa, vita och beiga toner med något inslag av färg här och där. Så det började jag inkorporera i min garderob och trivs verkligen i det.

Det mesta finns dessutom i butik just nu. Tröja och bälte från HM. Kjol från Carin Wester/Åhlens. Skor från Högl.

6 Kommentarer

 1. februari 5, 2020 / 12:45 e m

  Jättefin outfit!

 2. februari 5, 2020 / 4:09 e m

  Superfin outift! Väldigt fint med ton i ton sådär. Härligt med kjol också i kylan så man känner att våren är på gång 😉

 3. februari 5, 2020 / 6:34 e m

  MEN ALLTSÅÅÅÅÅ SNYGGIS! Vad kul med säker stil, jag har INTE säker stil ;D

 4. februari 5, 2020 / 7:56 e m

  vilket himla sött hårband 😀

 5. februari 6, 2020 / 6:08 f m

  Vilken fin outfit! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.