En väldigt lugn helg

En väldigt lugn helg

Hej på er! Ville bara kika in och säga att jag hoppas att ni får en fin helg! Våra planer är väldigt lugna och gårdagen spenderades i soffan med urgoda macarons som en kollega köpt med från Paris. Idag ska vi iväg och äta lunch med min sambos syster, sen blir det bara fix hela helgen. Katterna ska åka iväg på kollo hos min lillebror och vi ska fixa inför fotografering och visning. Det känns helt galet att vi faktiskt ska flytta! Jag kommer sakna läget mitt i stan och vårt fina kök, men det ska bli så skönt med lite större yta, fler rum och en trädgård att fixa i.

Vad ska du göra i helgen?

1 kommentar

  1. januari 26, 2019 / 4:08 e m

    Det låter verkligen underbart!! Hoppas du har en fantastisk helg fining <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.