Att välja att se det vackra i vardagen

Total
0
Shares

Livet rullar på här hemma i Stockholm och vi kämpar på med hormonbehandlingen. Det känns som att jag bara skriver om den,, men den tar upp mycket av min energi och mina tankar just nu. Det känns som att det enda som hjälper mot den fysiska smärtan är att ta promenader. Långsamma och utmattande, men de hjälper. Och att samtidigt försöka se det vackra i vardagen för att lätta upp sinnet. De här två bilderna som jag tog med telefonen för någon vecka sen har blivit riktiga favoriter: jag älskar färgerna och detaljerna.

Foto har varit ett av mina intressen så länge jag minns: jag fick min första kamera när jag var 5-6 år, Photoshop när jag var fem och min första digitalkamera när jag fyllde 8.  Men hade någon sagt för tjugo år sen när jag började fotografera digitalt att telefoner skulle kunna ta sånna här bilder hade jag aldrig trott på dem! Kameran i iPhone XS är verkligen otrolig, jag tar nästan aldrig med mig systemkameran ut på promenader längre. Varför göra det när man har en såhär bra kamera i fickan?

Total
0
Shares
Woman in pink skirt at Karlavägen, Stockholm, Sweden

Kampen mot ofrivillig barnlöshet del 3 – viktnedgång, metformin och Donaferty

Som jag har berättat förut är min högsta dröm att få bli mamma. Men det har tyvärr varit,…

Comments2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like