Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten

Och vips så var det måndag och semestern är över. För min del så betyder det att livet ser lite annorlunda ut än innan semestern: jag har gått tillbaka till att vara konsult och arbetar med flera kunder igen. Det är ett betydligt friare liv även om man blir lite orolig ibland, speciellt för att ha tillräckligt hög beläggning. Jag har verkligen fokuserat på att ha semester i år (jag har nog aldrig tagit helt ledig på sommaren – och har tjuvjobbat lite i år också) så direkt efter semestern är det lite tomt på uppdrag även om jag har en del att göra. Men det börjar nog rulla på snart igen. Här är i alla fall veckans planer:

Måndag: Första riktiga jobbdagen sen sista juni! Jag dundrar på med möten, reklamfilmsplanering, webb-tv-planering och något så fruktansvärt roligt som bokföring. Efter att allt jobb är avklarat blir det en sväng till stan för att fika med en av mina bästa vänner och hennes lilla bebis.

Tisdag: Jag hoppas på att vara tillräckligt pigg för att orka yoga på morgonen, efter det kommer en mäklare hit för att värdera lägenheten. Dels har marknaden förändrats en del sen vi köpte förra året och dels hoppas vi på att renoveringen tillför en del i värde, så vi vill få en ny värdering för att ha koll. Sen fortsätter dagen med möten om potentiella uppdrag.

Onsdag: Möten, möten och möten. Jag projekteder en storsatsning inom e-sport som snart drar igång och då är det mycket som ska göras.

Torsdag: Förhoppningsvis hinner jag med en runda på stan, det sket sig totalt med min capsule wardrobe i sommar pga extremhettan och nu har jag noll koll på vad som finns i den. Så jag behöver gå igenom, rensa och göra en plan för vad som behöver fyllas på med. Flera av mina klänningar har blivit använda så mycket i sommar att de börjar bli för slitna för att ha på jobbet. Men jag har i alla fall fått många användningar per krona på dem.

Fredag – Söndag: Veckans absoluta höjdpunkt är att vi åker till Paris på fredag! Det är min absoluta favoritstad att resa till och jag ser fram emot att visa M alla mina favoritställen. Äta frukost i hotellsängen, strosa runt i Jadrins de Tuilleries och dricka gott kaffe på någon av alla uteserveringar.

Ska ni göra något roligt i veckan?

6 Kommentarer

 1. augusti 13, 2018 / 1:51 e m

  Vilket roligt jobb du verkar ha 🙂 Och kul med Paris på fredag 🙂 Varit där förut? Kram

  • therese
   Författare
   augusti 14, 2018 / 9:12 f m

   Ja, det är superroligt 🙂 Ja, ett par gånger – det är verkligen en favoritstad för mig! 🙂

 2. Låter som en härlig start på det nya arbetsåret. Jag börjar imorgon 11-19:00, blir jobb då och på onsdag jobb 8-16, för att sedan åka hem och ha partylite 18:00, drar vidare på Rockstad Falun efter det. På fredagen är jag ledig som alltid :), ska då även på rockstad vilket gäller även på lördagen 🙂

  • therese
   Författare
   augusti 14, 2018 / 9:12 f m

   Låter roligt!

 3. augusti 14, 2018 / 10:27 f m

  så peppig vecka! Jag är också tillbaka på kontoret och så peppad på hösten och alla min mål och drömmar som jag nu ska jobba mot!

 4. augusti 15, 2018 / 10:26 e m

  Men guu vad kul! Verkar som att du har en riktigt grym kick-starts-vecka!!! KRAM fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.