Suit up

Total
0
Shares

I brist på tid att skriva om annat (det är en hektisk vecka på jobbet) fortsätter jag bombardera er med outfitbilder från #säkerstilchallange – det verkar ändå vara uppskattat! Idag är temat “gammal goding” och utmaningen att använda en gammal favorit. Mitt val föll på en marinblå kostym från Tiger som idag fick sällskap av svarta pumps från samma märke, blus från HM och diadem från Glitter.

Det är inte ofta mitt jobb kräver kostym men idag var en sån dag, vilket föll perfekt ihop med dagens tema. Jag äger bara en kostym som är en investering från ett par år tillbaka i tiden och när det är kostymdags åker den fram. Jag älskar att den är marinblå och inte uppfattas lika hård som en svart eller tråkig som en grå. Ganska ofta använder jag kjolen eller byxorna tillsammans med annat, kavajen mer sällan.

Även om man inte behöver kostym varje dag tycker jag att man kan kosta på sig en av bättre kvalitet så att man har en som sitter riktigt bra och håller länge. Billiga kostymer har en tendens att tappa passformen snabbt och efter två-tre användningar känns de inte så roliga längre.

Om man tycker att det blir stelt med kostym är mitt tips att köra en roligare blus under istället för skjorta. Med både kostym och skjorta känner i alla fall jag mig som att jag ska på maskerad och är utklädd till flygvärdinna.

Total
0
Shares

Vecka 7 – 2020

Jag har ingen aning om hur det redan kan vara vecka sju, tiden går alldeles för snabbt! Och…

Comments8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like