Min själ hör hemma i Frankrike

Total
0
Shares

Livet är verkligen underbart här på rivieran: lugnt och fyllt med sol och god mat. Vi ställer en klocka på nio och smyger ner till frukosten innan vi tar en balinesisk solsäng och njuter av värmen. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att 27-28 grader var svalt och skönt, men jämfört med 32 grader hemma i Stockholm är det underbart! Vem hade trott att rivieran skulle vara svalare än Stockholm i år?

För övrigt så älskar jag verkligen Frankrike och har ralltid gjort: människorna, kulturen och maten. Här i Cannes är det fult med nyfångad fisk, goda lokala viner och sötsaker i världsklass. Igår kväll fyllde jag på med macarons, paté de fruit som är en sorts marmeladgodis och handgjorda marshmallows som är så fluffiga att man kan tro att man äter ett moln. Och jag är så avslappnad här! Samma sak händer när jag är i Paris: så fort jag kliver ur taxin så är det som att jag har kommit hem. Jag tror inte på medium, men två gånger i mitt liv har mina vänner dragit med mig till en läsning och varje gång har de sagt att min själ är fransk. Med tanke på hur bra jag trivs här så kanske de har rätt.

Total
0
Shares

Tre tips för att hantera en bipolär person

Några av de mest populära inläggen på min blogg handlar om tips på vad man kan tänka på…

Comments2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like