Drömmer mig bort

Blonde woman at Fisherman's Bastion
Total
0
Shares

Gårdagen blev inte riktigt som planerat, den började med en fruktansvärd huvudvärk och fortsatte med massvis med krångel på diverse håll. Så i slutet av dagen kände jag mig inte alls sugen på vinlotteri, speciellt som jag inte dricker alkohol just nu, och kände att jag ville åka hem istället. Så jag köpte med mig godis och bäddade ned mig framför en massa serier och mitt Lightroombibliotek.

Jag håller på och gör fotoböcker av alla våra resor och igår drömde jag mig tillbaka till Budapest. Förra sommaren överraskade jag M med en resa dit i födelsedagspresent. Jag hade inga förväntingar alls men det visade sig vara en av de vackraste städerna jag någonsin besökt. Vi hade helt underbara dagar med vackra promenader och god mat. Jag rekommenderar verkligen Budapest för den som vill ha en härlig weekend i Europa.

Som jag har berättat om tidigare så blir det inga resor för oss i sommar utan vi håller oss hemma. Men jag tar gärna emot tips på härliga platser och utflykter inom två timmar med bil eller tåg från Stockholm!

Total
0
Shares

Vårt nya kök

Tänk, nu är det bara en månad tills flyttlasset går och vi bor här! Jag har ju inte…

Comments42

  1. Ja, det är lite roligare än att bara ha bilderna i datorn! 🙂 Gör det – det är billigt att åka dit och en helt fantastisk stad!

 1. Men wow! Vilken vacker plats. Skulle gärna ta med mig mannen dit. Vet inte om vi har råd att åka någonstans i år dock men kanske nästa år. Skulle vara så roligt att överraska honom med en sådan här resa.

  1. Ja, Budapest är verkligen fint! En annan fördel är att det är billigt både att åka dit och vara där. Jag betalade en tusenlapp för flyget dit (för två personer) och på plats kostar det nästan ingenting, speciellt om man jämför med resten av Europa.

 2. Ååh jag älskar budapest! Och vad roligt, jag var faktiskt där för jag överraskade min pojkvän med en weekend dit för hans födelsedag för några år sedan 😀

 3. Ser himla mysigt ut! Skulle med glädje vilja åka dit 😀
  Jag skulle kunna rekommendera Örebro, tycker det är så fint här och kan också rekommendera Göteborgs skärgård 😀

  1. Sambon är från Örebro och jag pluggade där, så där är vi ofta och jag håller med, det är en väldigt fin stad! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like