Äntligen en favoritdoft jag tål!

Byredo Mojave Ghost
Total
0
Shares

Ibland känns det som att jag bara skriver om sjukdom efter sjukdom här i bloggen; bipolär sjukdom, anorexia, pcos, metabolt syndrom och nu astma. Men det är nog – tack och lov – alla. Astman är något som har hängt i sen jag var liten och blir bättre och sämre i perioder. Men just parfym är något som alltid har varit svårt, tills nu. Jag har äntligen hittat en parfym som jag både älskar och som min astma klarar av: Mojave Ghost från Byredo. En väldigt lätt doft som är perfekt till vardags. Och så är ju flaskan så fin. Har du någon favoritdoft?

Total
0
Shares
2016 Giacosa Fratelli Barbera d'Alba Busije

Veckans vintips: 2016 Giacosa Fratelli Barbera d’Alba Busije

Jag älskar vin och något jag inte tror att jag har berättat om här i bloggen är att…

Comments22

  1. Härligt när man hittar en aprfym som funkar. Var kan man köpa den? 🙂

    Jag fick problem med dofter när jag var gravid och det börja släppa nu i våras, 4år efter graviditeten, så är ute efter något lätt! 🙂

    1. Jag köper den på NK, men ska finnas på Kicks och NordicFeel också. Går man förbi deras egna butik eller NK så är e väldigt generösa med prover som räcker ett par veckor. Lättare att hitta en favorit då 🙂

  2. Vilken söt flaska 😀 Tyvärr kan jag inte ha parfym nu när jag ammar vill inte att Philip ska få så mycket sånt på sig 🙂 Så har inte ens packat upp mina efter flytten har glömt bort vad jag har typ haha men jag vet att jag har en favorit från Dior 🙂

  3. Jag tillhör den gruppen som är så känslig för parfym och starkare dofter, så kan inte använda sådant. Får huvudvärk med en gång. Vissa deo funkar! 👏🏼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like