Mina intentioner v.37

Mina intentioner v.37

Äntligen måndag! Jag tycker alltid att veckans första dag är som en miniomstart, lite som nyår. Och just idag känns det som att jag behöver det. Förra veckan med feber och ensam hemma gjorde att jag tappade alla rutiner. Istället för att ta hand om mig själv har jag levt på cola och choklad och knappt rört på mig. Inte bra för mig och inte bra för lilla O som får i sig sin näring för mig. Så nu blir det nya tag! Här är mina intentioner för veckan.

Komma igång med mina rutiner igen

Jag mår bäst när jag har rutiner, så nu är det dags igen. Komma upp på morgonen istället för att ligga kvar i sängen, dricka vatten när jag är törtstig istället för läsk, ta en promenad med barnvagnen varje dag och låta mig själv ta femton minuter ensam i badrummet varje kväll för en hudvårdsrutin.

Börja med mamma-mage-appen

Det blev aldrig någon träningsstart för några veckor sen. De säger att man kan göra mamma-mage-övningarna direkt efter ett kejsarsnitt men det kändes inte bra i min kropp. Nu ska såret ha läkt och jag hoppas på att det känns bättre att småträna lite nu!

Njuta av tiden med lilla O

Jag känner mig hemsk som skriver det här men förra veckan hade jag svårt att njuta av tiden med lilla O. Jag var febrig och grinig och hon hade ont i magen och var grinig samtidigt som det var vår första vecka ensamma hemma. Inte en optimal kombo. Självklart hade vi mysiga och underbara stunder varje dag men jag hade svårt att njuta ordentligt. Den här veckan ska jag fokusera på det lilla miraklet hon är istället för hur jobbigt det kan vara att vara själv.

4 Kommentarer

 1. september 9, 2019 / 12:07 e m

  Lycka till med målen <3 Det går säkert jättebra!

 2. september 9, 2019 / 1:31 e m

  Det låter som bra planer för veckan! Bra att du litade på “magkänslan” (hehehe) och väntade med övningarna, men heja heja heja med träningen nu 😀

 3. september 9, 2019 / 4:38 e m

  Superbra mål, tror du kommer klara dem galant 😀

 4. september 9, 2019 / 6:15 e m

  Heja dig och tack så mycket! 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.