Veckans planer v.45

Total
0
Shares

Förra veckan var nog en av de mest fysiskt smärtsamma i mitt liv och igår kväll insåg jag att de senaste två veckorna har inneburit fem läkarbesök, två akutbesök och en inläggning för min del. Det är helt enkeltväldigt tufft just nu, men vi kämpar på med hormonbehandlingen. Idag mår jag i alla fall bättre och jag hoppas att det får hålla i sig den här gången. Jag orkar helt enkelt inte ha ont längre, speciellt inte som jag är allergisk mot Alvedon och man inte får äta Ipren när man försöker bli gravid. Då är det morfin som återstår och allt jag kan säga om det är att det är något man vill undvika om man kan. Effekten när de går ur kroppen är som en bakfylla från helvetet. I alla fall för mig: hela världen snurrar och jag bara spyr och spyr. Dessutom spökar alla hormoner med min bipolära sjukdom så jag är sjukskriven på 75%. MEN, nu var det inte det jag skulle skriva om utan min vecka.

Måndag: förhoppningsvis orkar jag jobba, men det blir nog mest sängliggande med en ljudbok för min del.

Tisdag: två viktiga möten fyller min arbetskvot för dagen, sen ska jag försöka orka ta mig till stan och handla lite.

Onsdag: keramikdags! Jag missade förra veckan så nu längtar jag extra mycket.

Torsdag: filminspelning. Jag behöver inte vara på plats hela dagen men tänkte i alla fall kika förbi ett par timmar.

Fredag: läkarbesök och filminspelning. Håller tummarna för positiva besked från läkaren!

Lördag & söndag: mår jag tillräckligt bra åker vi till Örebro för att hälsa på sambons familj och gemensamma vänner. Jag ska också spana efter resor: vi fick ersättning för försenat flyg till New York och har massor av bonusnätter på hotels.com, så tänkte försöka boka in en solresa i början av nästa år. Längtar tillbaka till Cannes och champagne vid poolen som bara den just nu.

Vad ska du göra i veckan?

Total
0
Shares

Att välja att se det vackra i vardagen

Livet rullar på här hemma i Stockholm och vi kämpar på med hormonbehandlingen. Det känns som att jag…

Comments6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like