Ljudböcker och keliga katter

Ljudböcker och keliga katter

Äntligen är det helg! Och precis såhär tänkte jag spendera hela helgen: iklädd pyjamas, under en filt med en ljudbok i lurana och en väldigt kelig katt i knät. Kanske, kanske tar jag mig iväg till NK och köper NK-mint. Jag har verkligen blivit helt förälskad i att lyssna på ljudböcker istället för att läsa böcker. Det blir så mycket mer som att man är inne i upplevelsen när man har det i öronen, speciellt om man som jag har noicecacellinglurar. Just nu håller jag på och lyssnar mig igenom Sagan om Isfolket, en riktig favorit som jag nästan läste klart när jag var liten och fortfarande älskar. Nu tänkte jag ta mig igenom alla 47 böcker. Har du någon favoritbok från när du var yngre som du fortfarande älskar? Andra favoriter hos mig är Grottbjörnens folk, Sagan om ringen och Harry Potter.

13 Kommentarer

  • therese
   Författare
   september 22, 2018 / 9:56 f m

   Det är ju typ den bästa uppfinningen någonsin! ;D

 1. september 22, 2018 / 11:21 f m

  kan förstå det, ljudböcker ger en betydligt bättre inlevelse! 🙂

  • therese
   Författare
   september 25, 2018 / 8:40 f m

   Ja, det är något med att man blir så inne i berättelsen 🙂

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  september 22, 2018 / 11:30 f m

  Ser riktigt mysigt ut :). Jag har många favoriter från barndomen, Narnia och även Kulla Gulla 🙂

  • therese
   Författare
   september 25, 2018 / 8:41 f m

   Jag har inte läst någon av dem, kanske borde ge mig på det 🙂

 3. september 22, 2018 / 11:40 f m

  så söt katt. Ljudböcker har jag inte testat, men tror mina tankar skulle rulla iväg för mycket haha

  • therese
   Författare
   september 25, 2018 / 8:42 f m

   Tack! Det tänkte jag också, men upplever att det är lättare att fokusera på att lyssna än att läsa 🙂

 4. september 22, 2018 / 12:54 e m

  Men åh! Finns ju inget mysigare än katter. Kram

  • therese
   Författare
   september 25, 2018 / 8:42 f m

   haha, jag instämmet <3

 5. september 22, 2018 / 3:54 e m

  Djur är ju det bästa =)

  • therese
   Författare
   september 25, 2018 / 8:42 f m

   Definitivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.