Ljudböcker och keliga katter

Total
0
Shares

Äntligen är det helg! Och precis såhär tänkte jag spendera hela helgen: iklädd pyjamas, under en filt med en ljudbok i lurana och en väldigt kelig katt i knät. Kanske, kanske tar jag mig iväg till NK och köper NK-mint. Jag har verkligen blivit helt förälskad i att lyssna på ljudböcker istället för att läsa böcker. Det blir så mycket mer som att man är inne i upplevelsen när man har det i öronen, speciellt om man som jag har noicecacellinglurar. Just nu håller jag på och lyssnar mig igenom Sagan om Isfolket, en riktig favorit som jag nästan läste klart när jag var liten och fortfarande älskar. Nu tänkte jag ta mig igenom alla 47 böcker. Har du någon favoritbok från när du var yngre som du fortfarande älskar? Andra favoriter hos mig är Grottbjörnens folk, Sagan om ringen och Harry Potter.

Total
0
Shares
antiinflammatorisk smoothie med hallon och ingefära

Recept: antiinflammatorisk smoothie med hallon och ingefära

För något år sen läste jag boken Food Pharmacy och i samma veva pratade min läkare med mig…

Comments13

  1. Ser riktigt mysigt ut :). Jag har många favoriter från barndomen, Narnia och även Kulla Gulla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like